Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Ψηφιδωτά Στ΄3 Πλαγιαρίου 2013

Όπως κάθε χρόνο στη Στ΄ τάξη έτσι και φέτος ασχοληθήκαμε με το μοντέρνο ψηφιδωτό και δουλέψαμε πιο πολύ με πλακάκι το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο στην κοπή του.Παρόλα αυτά τα παιδιά για ακόμη μία φόρα,όπως πέρυσι με το βυζαντινό ψηφιδωτό ,κάνανε θαύματα. Βέβαια για να γίνουν αυτά τα έργα ,τα οποία έγιναν την περίοδο προετοιμασίας εκδηλώσεων του σχολείου και της τάξης, χρειάστηκε τα παιδιά να έρθουν και ώρες εκτός μαθημάτων γι΄αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο.Έγιναν συνολικά 21 έργα κάποια από τα οποία δε φωτογραφήθηκαν και λείπουν .
Εγὠ από τη μεριά μου σαν δάσκαλος της Στ3 θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά αυτά ,παιδιά μου θα  έλεγα, για τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί  και για την άψογη συνεργασία που είχαμε δύο χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στο γυμνάσιο.


Εργαστήρι ψηφιδωτών Στ΄3Πλαγιαρίου 2013

Οι όμορφες γάτες της Σμαράγδας Κ. (υαλόμαζα)
Οι καταπληκτικές μαργαρίτες της Κορίνας

Ο πανέμορφος μοντέρνος καθρέφτης της Βίκης"Γατούλα με πανσέληνο",πανέμορφο έργο της ΌλγαςΠοιο όμορφες καρδιές έχετε δει; Έργο της Κωνσταντίνας.


Πεταλούδα και λουλούδια.Εξαιρετική δουλειά από την Κατερινα Τσ..Όμορφες κόκκινες παπαρούνες από τη ΜαρίαΆλλες δύο πανέξυπνες γατούλες από υαλόμαζα .Έργο της Ιωάννας.Μοντέρνο έργο από την Κατερίνα σε δικό της σχέδιο.


Τουλίπες σε βάζο.Φτιαγμένο με πολύ μεράκι από τη Σμαράγδα.Καράβι. Άλλη μια προσεγμένη δουλειά από το Βαγγέλη.Βάτραχος. Ωραία δουλειά Αχιλλέα.Κάτι από την "Πολίτικη κουζίνα" από τη Ζωή.Το "Κλειδί του Σολ" από το μουσικό της τάξης Άγγελο.Δουλεμένο με την παραμικρή λεπτομέρεια από την Εβελίνα. Δέντρο φτιαγμένο με  πέτρα.Ένα ακόμη πολύ όμορφο καράβι από τον Ορέστη.


"¨Φάρος και νησιώτικη πολιτεία".Ο Αλέξανδρος έχτισε με πολύ μεράκι.
Tο όμορφο καραβάκι του Γρηγόρη με διαφορετική φιλοσοφία από τα προηγούμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: